Přidejte se k naší oranžové rodině

Začali jsme v roce 1977 jako rodinná firma a od té doby jsme se rozrostli ve velkou nadnárodní společnost. Jsme Boels: jedna z největších půjčoven strojů, nářadí, dočasného ubytování a vybavení na společenské události v Evropě. Od mechanika po nákupčího, od IT specialisty po řidiče: u Boels najdete práci, která se k Vám hodí.

Proč právě Boels? Jsme velká nadnárodní společnost, ale přesto máme osobní přístup, stále se vyvíjíme a posouváme naše zákazníky a zaměstnance dál.

Chcete se přidat k naší oranžové rodině?

Prohlédněte si naši nabídku volných pracovních míst
7200+zaměstnancůzaměstnanců
18zemízemí
750+pobočekpoboček
840000+položek k pronájmupoložek k pronájmu

Máte možnost něco změnit

Vidíte zde příležitost, které by se Vám líbila? Chopte se jí! Pracovat pro společnost Boels znamená, že jsme přesvědčeni o tom, že můžete skutečně něco změnit. Budeme Vás podporovat, abyste se s námi podělili o Vaše nápady a iniciativy. Získáte možnost mít vliv, myslet a jednat jako skutečný podnikatel.

Máte možnost něco [změnit]

Motivace k růstu

Pokud jste zdravě průbojný/á, porostete automaticky. U nás budete součástí vítězného týmu a získáte veškerý prostor k dalšímu rozvoji. Naše ambice růst je nekonečná. Můžete se spolehnout na tým stejně motivovaných kolegů, kteří stejně jako Vy chtějí udělat něco navíc.

[Motivace] k růstu

Jedna velká oranžová rodina

Nejsme jen rodinný podnik. Pokud u nás pracujete, cítíte se jako součást rodiny. Nezávisle na tom, ve které pobočce půjčovny Boels pracujete, poskytneme Vám stejnou osobní pozornost, kterou si naši zákazníci tak pochvalují. Budete překvapeni, jaký dopad společně budeme mít na naše zákazníky, na naši společnost a na Vaši kariéru.

Zjistěte více o práci ve společnosti Boels >
Jedna velká [oranžová rodina]